torstaina, marraskuuta 19

make-up stuff

Joku pyysi joskus postausta, missä mä esittelisin kaikki meikkini. Oliskohan ollut kuvapostauksessa? No - päätin, että teen niistä ihan oman merkintänsä. En jaksanut kuvata mitään erikseen tai selittää näistä sen enempää, koska näitä on oikeasti paljon. Kuvasin nyt vain meikit ja ripset, en mitään muuta, ketään kun tuskin kiinnostaa mitkään siveltimet ja sudit jne. Voin kertoa sen verran, että käytän Make up storen siveltimiä ja sit jotain ihan randomeja, mitkä maksaa sen verran, että niitä raaskii vaihtaakin.



Kokonaisuudessaan mun hieno säilytysjärjestelmäni. Ne oli ennen meikkipussissa, mutta kun ne ei enää mahtuneet sinne ja tietokonepöytä oli aina ihan täynnä kaikkea mikä siihen ei kuulunut, niin päätin ostaa korin. Tuolta vaan ei löydä mitään, mutta no can do, on se parempi systeemi kuin se vanha. :D Ja tossa on tosiaan kaikki meikit, joita käytän, kaikki muut heitin pois vaan kylmästi.



Meikkivoiteet, puuterit, poskipunat, kulmakarvavärit ja highlightit. 4 eri meikkivoidetta ja 3 puuteria on toki ihan kätevä olla olemassa... No ei, toi MSCHICin pullossa oleva on huonoa. Ostin sen kun olin vielä Seppälässä töissä ja sain alennusta, mutta hukkaan meni se kymppi. Maybellinen mousse on suosikki edelleen, se pysyy, ei mene kasaan, ei rapise pois, ei leviä jos hikoilee vähän - se on yksinkertaisesti hyvää. Sit uutena on tuo Max Farctorin rasia-meikkivoide. Se on ihan okei kai, vähän huonosti leviävää, mutta muuten okei. En kyllä toista kertaa sijottais 18 euroa siihen.



Luomivärit ja niiden pohjustusjutut. Kivan sekalainen seurakunta. :D



Mä olen varmaan ainut, joka ei ole tykännyt Fiberwig ripsarista, en vaan koe et siinä olis mitään eroa moneen muuhun verrattuna. Oma suosikki on tuo Maybellinen Colossal-ripsari, se on hyvää kun käyttää kuitenkin tekoripsiä samassa, niin ei sitä tarvitse paljoa laittaa. Alaripsissä sitten taas tuo Kanebo on hyvää pienen harjansa vuoksi.



Oon kauhee rohmu noiden tussieyelinereiden kanssa, kun ne on niin helppoja. Ostin tollasen geelirajausvärin Japanista, mutten mä oikein tykkää siitä - sitä on mun mielestä vaikea levittää tasaisesti, vaikka tuonkin piti myyjän mukaan olla tosi hyvää. No, makunsa kullakin. Sit glitter-rajausvärit - noi kaksi putkiloa on huonoja, kun ne on vain irtoglitteriä ja alle pitäisi aina tunkea jotain tahmeaa pohjustusjuttua, että ne pysyisi - NYXin glittereyeliner sitten taas on ihan mahtavia. Tykkään <3



Ottaen huomioon, etten mä juurikaan huulimeikkiä käytä, niin on noita aika runsaasti. Toi iso puikko, missä on huulikiilto toisessa ja puna toisessa, on tämän hetken suosikki. Sillä saa luonnolliset nudehuulet, missä on hiukan kiiltoa. Huima 2€:n ostos sekin samasta paikasta kuin NYXin rajausvärit.



Ripset. Noi Yesstylestä tilatut oli huonoja, se nauha, mihin liimaa tulee, oli jotain tosi paksua ainetta ja vääntää itsensä ihan luonnottomalle kaarelle. Sitä ei pidä mikään liima paikoillaan. Dependin ripset on ihania, ne on luonnollisia ja helppo liimata. Lisäksi Dependin ripsiliima on ihan huippua.

3 kommenttia :

Elina kirjoitti...

Mä oon myös kuvitellut aina olevani tyyliin ainoa joka ei diggaa tosta Fiberwigin ripsiväristä, vaikka kaikki tuntuvat fanittavan sitä :--D No nytpä löytyi joku samoin ajatteleva tossa asiassa. Emmä tiedä, ei se mitään kehnoa ollut, mutta en myöskään keksinyt, mikä siinä oli olevinaan erityisen hienoa.

merituuli kirjoitti...

mä en ole koskaan ymmärtänyt tota fiberwigin suosiota. toimi melkein huonommat kun mun useimmat muut ripsarit :D

Janis Nova kirjoitti...

wow, so much makeup! xoxo i don't even have half as much as you..*envys* i need to start buying more varieties!