torstaina, joulukuuta 10

Rockaholic

Mun piti tänään viimeinkin kuvata se meikkituto, mutta se sitten vähän jäi laiskuuden takia ja päätin, että esittelen nyt vaan sen basic päivämeikin, mitä yleensä käytän (miinus piilarit, en jaksanut laittaa :D). Voin joskus tehdä tuton kun sitä pyydettiin, mutta periaatteessa mun meikissä ei ole mitään niin ihmeellistä, että siihen tarvittaisiin mitään tutoriaalia.
Oon ihan törkeen laiska meikkaamaan, joten teen kaiken yksinkertaisesti - toisaalta, eipä kai arkena tarvitse edustaa niin hirveästi, ei ainakaan jos on kotona tai kavereilla.



1 # Meikkipohja - itse käytän kosteusvoidetta, Max factorin meikkivoidetta ja Rimmelin puuteria

2# Silmät - Luomivärit vähän riippuu päivästä, mutta aika basic on roosa, ruskea, kulta, valkoinen, pinkki... Jotain noista! Yhdistele mielesi mukaan, mikä näyttää kivalta. En oo koskaan oikein ottanut opikseni näistä "sinisiin silmiin ei sovi se ja se väri..."

3# Rajaukset - käytän tussieyelineria, mun mielestä ne on niin ihanan helppoja ja tekevät siistiä jälkeä.

4# Alaluomen rajaus - Mustaa kajalia ja luomiväriä

5# Ripsaria

6# Kulmat

7# Highlightit

8# Piilarit (jos jaksaa)

9# Ripsien liimaus

10# Poskipuna

And you're done! Helppoa, eikö? Lopputulos on jotakuinkin tällainen:




Sit niihin eilisiin ostoksiin vielä palatakseni. Ostin siis sen Rockaholic kuivashampoon ja kokeilin tänään. Pakko sanoa, että siihen tavaraan jää koukkuun, sehän oli ihan loistavaa! Ainakin mulla otsahiukset näytti ja tuntui heti paljon puhtaammilta. Eikä sen tarvinnut antaa olla kuin sen verran, että sai hampaat pestyä ja harjasi sitten pois.

Sen kuivashampoon lisäksi ostin kiharrusjuttuja. Onko kukaan käyttänyt näitä? Mitä olette tykänneet?



♥ Maria

PS. Olenko ainut, joka koukuttui David Guettan Sexy Bitch biisiin? :D


4 kommenttia :

Vonne kirjoitti...

ehkä ainut biisiin koukuttuja koska omat korvat on jo tohon biisiin kyllästynyt kun sitä on soitettu kaikissa mahdollisissa bileissä :---D

Kati kirjoitti...

Kuivashampoota mun on pitany kokeilla kanssa, mut taalla on niin hirveen kalliita noi. Ehka suomesta ostan sitte, jos se vaikuttaa noin hyvalta!

Ja hitsi oon tottunu kuulemaan ton radio editin tosta biisista (sexy chick) joka kuullostaa korvaan paljon paremmalta, kun sexy bitch :D

Anonyymi kirjoitti...

"helppoa, eiko?" ripsien liimaus on kaikkea muuta paitsi helppoa, ainakin mulle. tyydyn ostaan vaan puolimittasia ripsia kun taysmittaset on MAHDOTTOMAT. puolikkaidenkin kiinnisaamiseen menee tunti tai kaks...

Maria kirjoitti...

Kati, se hinta niissä onkin se ainut huono puoli. D: Rockaholickin maksaa normaalihinnalla sen joku 20€, mut onneks toi oli puoleen hintaan ku ostin :D

Anonyymi, niin no en tiiä, onko se harjoittelusta vai mistä, mut kyllä mä ainakin olen oppinut saamaan ripset silmiin parissa minuutissa.