maanantaina, joulukuuta 22

30 cm

Kävin varaamassa tänään ajan sinettipidennyksille. Helmikuun 20 päivä saan sen kauan kaipaamani 30 cm lisää pituutta tähän pehkoon - sellaista pähkinänruskeaa, eli musta tulee vihdoinkin kunnon brunette eikä tällainen epämääräinen sekavärinen moppitukka. Eli siis torstain kampaamokäynti sukkasi pahasti, mun luottokampaajani mokasi ensimmäisen kerran tämän kanssa ja tuloksena on... PUNAINEN TUKKA! Siis tästä piti tulla ruskea, mutta kuparisävyä tuli mukaan liikaa ja väri ei sitten vain toiminut kuitenkaan, lisäksi otsatukka on aivan liian lyhyt, eikä sellainen "revitty" mitä pyysin.

Mutta Taija lupasi nyt sitten huoltaa kynteni ja laittaa sinetit 300 eurolla, enkä voinut kieltäytyä mitenkään. Siis lisää tukkaa <3 sitten tämä ei ole sellainen lirtti enää ja saan kivat kiharat laitettua, jos vain haluan. Ei enää suoraa tukkaa <3 tai jos suora, niin ainakin se on sitten hiukan pidempi kuin nyt.

Mikä siinä muuten on - kun ihminen omistaa kivat pitkät hiukset, niin yleensä haluaa lyhyemmät, sitten kun ne on lyhyet, haluaa pitkät. Hassua, eikö?

PS. Millaisia pidennyksiä teillä on hiuksissa ollut?
PPS. Kiitos, yli 1000 lukijaa <3

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

...ja ihmiset joilla on suorat kaipaavat kiharia, ja kihara hiuksiset kaipaavat suoraa kuontaloa.

Maria kirjoitti...

Sepä se, jotenkin tuntuu, että aina on omissa hiuksissa jotain valitettavaa ja muilla on paljon paremmat. :)

socialriot kirjoitti...

Voin kyl ihan rehellisesti myöntää et välillä oon tosissani harkinnut tän takatukan leikkaamista kun kaipaisin sitä lyhyttä, mutta lopulta sitten oon kuitenkin heittänyt ajatukset perämettikköön ja päättänyt olla leikkaamatta koska tiedän sen jälkeen kaipaavani niitä pitkiä hiuksia! :---DDDD

Ja tuohon anonyymin kommenttiin viitaten ihan have to say this, mut en oo koskaan halunnut luonnonkiharoita ittelleni, vaikka ala-asteella tuli otettua permanentti kaksi kertaa.

Byyh niin mun asia oli kuitenkin se et kui kaikki hankkii ny pidennyksii ;;__;;
Ite joudun kärsii täl sika lyhyel fledal viel vaik kuinka pitkään 8((((
(Hehe en siis oo kateellinen tai mitään).

Mut viel noist pidennyksist sen verran et ne kuluttaa sit ihan sairaasti omaa hiusta että kannattaa varautuu sit siihen kun otat pois. :)

Maria kirjoitti...

No arvaa harmittaako itseäni, kun menin leikkaamaan pitkän tukkani lyhyeksi. :D

Se kuluttaakin :< siksi vähän suunnittelin clip oneja ensiksi, mut ehkä mä sitten vaan jaksan hoitaa ahkerasti tukkaani silloin >D Hope so, koska muuten nää varmaan kuivuu päähän.