keskiviikkona, joulukuuta 17

In & Out

Kymmenen asiaa meikeistä, ulkonäöstä, vaatteista ja tyylistä, joista pidän tai joita inhoan.

10 ASIAA JOISTA TYKKÄÄN:
Isot ja näyttävät laukut, koska vaikka vaatekokonaisuus ei olisi siitä eniten aikaa vieneestä päästä, pystyy hyvällä laukulla pelastamaan paljon. Yksinkertainen asu on ainakin kymmenen kertaa trendikkäämpi kunnon laukun kanssa. Siksi satsaankin laukkuihin.
Hopea, toimii niin koruissa kuin vaatteisakin ja on se ainut metalliväri, joka sopii mulle. Ostan yleensä aika hopeaisia koruja, sillä kulta vain ei ole se mun juttu. Se ei sovi mulle.
Bootcut - lahkeet, lyhyen tai vaihtoehtoisesti paksureisisen naisen ei ikinä kannata pitää pillejä - paitsi jos lahkeet ovat saappaissa. Bootcut malli tekee jaloista ensinäkin hoikemmat, mutta myös pidemmän näköiset.
Tyttömäinen meikki, siistit rajaukset, paljon ripsaria (ilman paakkuja), poskipunaa, huolitellut kulmat ja jotain söpöä huulikiiltoa - myös highlightit on jees. Gal-tyyliset meikit toimii aina, jos ne osaa tehdä oikein - siksi Eggin yms. lehtien tutoriaalit on aika jees aina.
Saappaat, korolliset, matalat, rypytetyt, löysällä varrella, tyköistuvalla varrella... mustaa, valkoista, ruskeaa. Saappaat kaikissa muodoissa on mun suosikkijalkineet. Ne sopii kesällä mikroshortsien kanssa ja talvella hameiden sekä farkkujen kanssa. Yhdet monikäyttöisimmistä jalkineista.
Pitkä paita & leggarit, söpö ja kiva yhdistelmä, josta itse tykkään ihan kympillä. Mua naurattaa se, että ihmiset jaksavat katsoa tätä tyyliä hieman kummeksuen, koska se oikeasti näyttää hyvältä! ainakin jos se paita on löysä - makkarankuoripaita & leggarit? ei.
Minihameet, siis ei sellaiset huorahtavat stretch-hamoset vaan farkkuminit, mustat ja siniset. Ne toimivat paksujen sukkisten ja saappaiden kanssa aivan mielettömän hyvin, eikä yläosankaan kanssa tarvitse tuskailla niin paljon.
Ylipolven sukat, aika harvan reidet sopivat tähän tarkoitukseen ja aika harva on keksinyt, miten ne sukat oikein pysyy ylhäällä :D Mutta kuitenkin aivan ihana keksintö ja ne näyttävät hyvältä, mikäli reidet ovat suhteellisen kapeat.
Piilarit, näillä saa niin monia eri sävyjä silmiin, etten voi kuin rakastaa niitä jo vain sen takia. Siniset ja violetit ovat oma favorite, mut on niitä muitakin ihania. Sen sijaan kaikki shokki-piilarit saisi heivata - ne on rumia.
Legginsit, hame, shortsit, pitkä paita... näille on niin monta käyttötarkoitusta.

10 ASIAA JOISTA EN TYKKÄÄ:
Rikkinäiset housunlahkeet, sellaiset teinien risoiksi kuluneet lahkeet ovat kamalia. Eikö niitä pöksyjä voi ostaa sopivan pituisina, pitää kenkiä jotka pitää lahkeet kuosissa tai lyhentää? kuraiset, revenneet lahkeet ovat kamalaa katseltavaa.
Skeittikengät, hyi! Varsinkin sellaiset jotka ovat suuret kuin valtamerilaivat, kuluneet, likaiset ja halvan näköiset. Ei näitä.
Stringit & farkut yhdistelmä, se tyyli, kun stringit kiskotaan esiin lantsareista ja kuvitellaan, että ollaan niin hot. Se saa ihmisen näyttämään halvalta, ei mitenkään hyvältä tai seksikkäältä - toisin kuin moni nuori tyttö tuntuu ajattelevan.
Kuiturastat, ne vaan näyttää mopilta/ madoilta. Se on toki vain mun mielipide, mutta itse ei koe, että tuo muovikasa päässä toimi yhtään mitenkään.
MicMacin pitkät fleecet, hyi. Tulee armaat yläasteajat mieleen x___X
Kulahtanut shokkiväri hiuksissa, tämä ernujen suosima tyyli ei vuosien saatossa ole muuttunut mihinkään. Jos jiirokkarilla on shokkivärjätyt hiukset, ne on cool, koska niitä hoidetaan. Jos jollain 14-vuotiaalla pikku Maijalla on kulahtanut, heinäpellolta näyttävä pinkki pehko, se ei ole cool - se näyttää kamalalta!
Hakaneulat vaatteissa, ei, jooko?
Rumat kajalit, liian paksut, huonosti piirretyt rajaukset on niin rumia - kuten myös kaikki kiehkurat ja koukerot, mitä tavallisella kajalilla yritetään taituroida naamaan.
Napapaidat, aiheuttavat saman reaktion kuin farkut & stringit yhdistelmä.
Halvat Seppälä tms. kassit, sitten kun ne on vielä kuluneita, likaantuneita ja niin äärimmäisen halvan näköisiä.

Ei kommentteja :