torstaina, joulukuuta 4

Löyhämoraalisia naisia

Blingasin eilen vähän kynsiäni, kun ne olivat niin kovin tylsät. Nyt ne on nätit lukuunottamatta kuolleita kynsinauhoja, joille talvi on pahin painajainen. En ymmärrä sitä, miten iho ja kynsinauhat voi kuivua niin paljon, vaikka läträän kosteusvoiteella enemmän kuin tarpeeksi. Pitäisi varmaan ostaa jotain toisenlaista, vaikka kotona on jo kokonainen arsenaali odottamassa, josko joku ne käyttäisi loppuun.

Olin tosiaan tänään kaupungilla, kun piti olla koulussa, mutta koska motivaatio on hukassa ja vapaa-aika kivaa, niin Wayne's ja vaatekaupat olivat kutsuvampia. En sitten löytänyt kuitenkaan mitään muuta kuin alusvaatteita ja vuohenjuustotoastin. Oli kuitenkin kivaa pyöriä tyttökaverin kanssa kaupoissa pitkästä aikaa ja hipelöidä kaikkea. Olisin ostanut GT:ltä pussihelmahameen, mutta S oli liian pieni ja M oli kokoa joukkueteltta, joten se sitten jäi ostamatta - nyt vaan en tiedä, mitä pistän päälleni huomenna, kun on itsenäisyyspäivän juhlat koulussa. Mulla ei ole juhlavaatteita, on vain perusvaatteita ja bilevaatteita ja hengailuvaatteita. Ehkä rakennan jotain mustasta minihameesta ja saappaista.

Uusia sormuksia. Kaikki kotoisin GT:stä. Tuo iso on ihan suosikki, se on niin soma, vaikka onkin aika blingbling ja sen takia hieman huomiotakiinnittävä - mutta kun pistää sen kanssa vain. Eli siis nuo kolme kultaista tulivat samassa paketissa ja hintaa oli kai 9,90€ ja tuo iso maksoi 11,90€ ellen ole ihan väärässä? Ostin molemmat Mannerheimintien GT'stä, koska ainakaan Turussa en ole näitä nähnyt (?) toisaalta siellä on paljon sellaista, mitä Turussa ei ole ja se harmittaa mua suunnattomasti - koskakohan voisin muuttaa Stadiin? siinä olisi Espookin lähempänä.

Blingasin myös puhelimeni, joka oli aivan suunnattoman tylsä, mutta nyt se on söpö (ja epäkäytännöllinen). Ostin vähän tarroja Blipposta, kun oltiin Stadissa maanantaina. Nuo sydämet on ällöttävän somiasuloisia ja läästin niitä vähän turhankin suurella innolla puhelin-parkaani. Se hukkuu pian glitteriin.

Pitäisi löytää jostain lukumotivaatiota, mutta se tuntuisi olevan hukassa. Koeviikko alkaa ensi viikolla ja koulukirjat näyttää suunnilleen yhtä houkuttelevilta kuin ulkona oleva vesisade. Tässäpä syy, miksei koulunkäyntikään kiinnosta niin kovasti.

1 kommentti :

mnea kirjoitti...

Erisöpöjä sormuksia!