maanantaina, joulukuuta 8

I correct my head and broke my


Varsinainen sillisalaatti päivän asusta, kun en saa noita asennetuksi mitenkään hienosti tähän, aina on joku kuva oudosti ja sitten na on kaikki oudosti ja en tykkää + laatu on se, mitä kamerakännykällä saa - eli kamala! Mutta lupaan huomenna (tai loppuviikolla) prepata ja ottaa kunnolliset kuvat.

Mutta siis:
Paita JC
Farkut ZARA
Saappaat DinSko
Takki ... jostain?
Kaulakoru GT

Olin tänään ostelemassa tavaraa Japaniin, lähinnä vaatteita ja totesin, että selvästikään mun mieliksi ei haluta nyt olla, sillä en löytänyt yhtään sopivaa paitaa. Tarvitsen siis villatakin, tavallisia pitkähihaisia, pari hupparia ja jotain t-paitoja, enkä löytänyt noista mitään. Outoa. Sen sijaan löysin farkut, minihameen ja kivat shortsit sekä laukun ja saappaat.

Sitten katselin joululahjoja. Suunnilleen olen nyt varma, mitä ostelen ihmisille - joskaan tuosta herrasta en ole ihan varma mitä ostan sille suklaan lisäksi. Suklaata ainakin, kun lupasin toimittaa sille syötävää jouluksi inttiin. Mutta ehkä mä viisastun huomenna, kun menen taas kerran kaupungille. Kenties voisin harkita jotain... en tiedä. Ehdotuksia - mitä ostaa poikaystävälle lahjaksi? tai mitä te ostatte?

Huomenna luvassa päiväni kuvina juttu.

Ei kommentteja :