keskiviikkona, joulukuuta 24

Tää näyttää melkeen samalta kuin juhannuksena !

Keskustelumme äidin kanssa oli aamupäivällä kovin antoisa, kun puhuttiin joulupöydästä - se tosiaan oli samanlainen kuin juhannuksena, mutta luojan kiitos se ei ollut se virallinen joulupöytä - ainoastaan pikaratkaisu pelastamaan tyhjiä vatsoja ennen kuin se joutui lähtemään töihin. Huomenna sitten vasta kunnon ruokaa (ja toki tänään illalla myöskin)

Aukaisin jo yhden paketinkin tuossa, mutta teen huomenna sitten lahjapostauksen, kun en tänään kuitenkaan ehdi, ilta tulee venymään pitkäksi. Arabian 24 astiaston lautasia sain kuitenkin lisää ja pari kulhoa. Jes ! Jos jostain mulla ei ole puutetta kun muutan, niin astioista, koska niitä on paljon.

Päivän asu hei! Ei olekaan pitkään aikaan ollut, kun olen lagaillut ja kamera lagaa edelleen, siinä on tarkennuksella joku pieni ongelma ja kaikki kuvat on sumeita. :<
Mutta,

Paita JC
Farkut H&M
Vyö Friis & co.

Friis & co.sta tuli mieleen poikaystäväni fiksu lause viikonlopulta. "Tää on ihan selkeesti joku vaatemerkki." Se oli niin söpöä, kun se räpelsi sitä liljakoristetta ja pohti, että mikä se on~ Muutenkin kommentit sieltä suunnalta on niin söpöjä, kun tulee kyse vaatteista tai meikkaamisesta. Meidän yhteisymmärryksemme sillä saralla ei ole kovinkaan suuri.

Mutta - nyt joulun viettoon sukulaisten luo! Huomenna jatkuu~ Syökää paljon hyvää ruokaa ja saakaa kivoja lahjoja. ♥

Ei kommentteja :