maanantaina, joulukuuta 22

Kysymyksiä ja vastauksia vol 2

Kiitos kysymyksistä, erityisesti Cherriesin kysymystulva hymyilytti mua senkin takia, että uskalsit tosiaan sanoa mielipiteesi suoraan. Kiitos siitä!

Mutta, pidemmittä puheitta~

Missä tykkään shoppailla?
Ulkomailla, koska Suomessa tuo valikoima on melko rajallinen. Mutta koska mahdollisuudet shopata muualla kuin kotimaassa ovat aika rajalliset, niin suosin ZARAa ja Ginaa. H&M'stä löytyy joskus jotakin kivaa päällepantavaa, mutta suurimmaksi osaksi kuitenkin kaksi edellistä.

Mistä ostat laukkusi?
Friis & co.lta melkeinpä poikkeuksetta, tykkään niistä laukuista ja vöistä.

Lempivärisi vaatteissa?
Aa, paha, tykkään kaikista väreistä. Mutta musta ja valkoinen toimivat varmaankin parhaiten, niihin sitten voi yhdistää jotakin aina tarpeen tullen. Kuitenkin lasken myös vaaleanpunaisen lempiväreihini, koska jotenkin tuota kaikenlaista pinkkiä vaatetta on tuntunut kertyneen kaapin kätköihin.

Mikä on vaatekokosi?
S tai 36, farkuista 27" eli sellainen aika semiperuskokoinen ihminen.

Olet sanonut olevasi lyhyt, kuinka pitkä olet?
158 cm

Aikaisemmin kirjoitit yhdessä postauksessa kissanpennusta (oliko sen nimi Mini?), miksen olen löytänyt lupaamaasi kuvaa?
Varmaan syy on suurimmaksi osaksi siinä, ettei kyseinen otus pysy paikallaan sekunnin murto-osaa kauempaa silloin, kun satun kotona olemaan. Mutta kaivelin puhelimen muistista kuvan nyt :) Mini on tuossa pari kuukautta nuorempi kuin nyt, mutta samanlaiselta pieneltä lattiamopilta se edelleen näyttää. Ihana otus <3


Mistä ostat piilarisi?
Cybershopista tai Morticiasta

Lempikirjasi?
Luen paljon, joten paha sanoa mikä olisi se suosikkini. Tykkään Houkutus-sarjasta, Sormusten Herrasta, Keisari sarjasta... yleisesti historialliset romaanit ovat suosiossani. Fantasiakirjallisuudesta tykkään tietyissä määrin, mutta aika rajallisesti. Sormusten herrat ovat ne eniten pitämäni fantasiakirjat, niissä vain on sitä jotakin, että jaksan lukea ne uudestaan ja uudestaan.

Lempielokuvasi?
Mm... Sinkkuelämää, Sormusten herrat, japanilaiset kauhuelokuvat. Näissä on vähän sama kuin kirjoissa, että näitä on niin monta, enkä osaa sanoa sitä suosikkiani.

Lempi Disney -hahmosi?
Aristokattien Marie, se on niin liikuttavan söpö.

Mikä on BMI:si?
21.5

Unelmiesi auto?
Rakastan vanhoja urheiluautoja, joten vanha Mustang GT olisi melko ihana menopeli. Mutta uudemmista R32 Golf tai Nissan 350Z. Urheiluautot ovat rakkauteni <3

Millainen olit lapsena?
Sanoisin, että melko erilainen kuin nyt. Olin paljon säyseämpi ja hiljaisempi, mutta sitten taas olin silloinkin kamalan omapäinen, vaikken tuonutkaan mielipiteitäni esiin. Harrastin kaikkia perus tyttöjenjuttuja: ratsastusta, pianonsoittoa, voimistelua... ja sitten taas tykkäsin kaikista poikienjutuista samalla. Eli olin vähän sellainen poikatyttö kaikesta huolimatta, tykkäsin tyttömäisistä jutuista, mutta sitten taas Prätkähiiret jne. olivat kivoja ja tykkäsin leikkiä sotaa poikien kanssa.

Keräätkö jotakin tiettyä esinettä?
En. Ainoat mistä voin sanoa, että kerään edes niitä, ovat kaikki Vidolliin (lempibändiini) liittyvät tavarat sekä laukut ja kengät. En kuitenkaan kerää mitään tiettyä.

Mitä harrastat säännöllisesti?
Shoppailun lisäksi? urheilua, käyn salilla ja lenkillä ainakin neljästi viikossa. Lisäksi laulan bändissä ja soitan kitaraa sekä pianoa.

Ei kommentteja :