maanantaina, heinäkuuta 6

Todays outfit & new clothes

Photobucket

Hupparineule - Cocolulu
Toppi - JC
Farkut - Cocolulu
Vyö - Cocolulu
Rannekorut - Cocolulu

Huppu jäi näköjään tuolleen tyhmästi tuonne, mutta eipä voi mitään. Opettelin käyttämään itselaukaisinta jee! Ehkä nyt saatte vähän laadukkaampia asukuvia useammin. Lisäksi olen niin rakastunut tähän parempaan kuvanlaatuun. Olkoonkin, että kuvat on sitten aika pieniä - ainakin niistä saa selvää, eikä ne ole pikselimössöä. Huomasin muuten tuosta kuvasta, että olen laihtunut. Epic win! Kyllä tästä vielä joskus laihdutaan, eikä muistuteta ryhävalasta. :D

Photobucket

Pimeässä hohtavia rannekoruja Cocolululta. Ostin nuo jo Japanista, mutten ole tainnut laittaa niistä kuvaa tänne? Tykkään noista ihan hirveästi, en ole ottanut niitä pois kuin suihkun ajaksi ja saunassa, kun ne jotenkin vaan luontevasti kiikkuu matkassa mukana.

Photobucket

Tuo uusien farkkujen kuosi on kiva, tuollainen vähän tummempi kuin vanhojen ja reisissä olevat kulutukset on kivoja. ♥ Tykkään tuosta vyöstä ihan kamalasti. Saatte kuvan siitä uudesta kangasvyöstä kun saan aikaiseksi, koska se ei oikein väreiltään sopinut tämänpäiväisiin vaatteisiin.

Photobucket

Cocolulun tennarit, joita himoitsin jo Japanissa, mutta tilasin ne sitten jälkikäteen. Totesin vaan, että koko 37 on _taas liian suuri. Seuraavalla kerralla sitten se 36 tai sitten vaan tungen aina pohjalliset, kun pelkään sen pienemmän koon olevan liian pieni.

♥ Maria

5 kommenttia :

Kati kirjoitti...

ihania noi rannekorut! :D

berubeto kirjoitti...

ihanat kengät! paljo tuli hintaa ku tilasit? :D

Anonyymi kirjoitti...

tuli mieleen, et mistä toi leiskan kuva on! : O

Maria kirjoitti...

Kati, kiitti :D Ne on ihania <3

berubeto, Ei hajua, koska tilasin melkein 300 eurolla tavaraa :D Mutta postarit on aika paljon, koska tavarat postitetaan EMS:llä

Nella, Photobucketista ja sitten muokattu Photarilla :)

Anonyymi kirjoitti...

et sä muistuta ryhävalasta, oot tosi kaunis ja sun blogi on tosi ihana ja kaikki sun vaatteet on ihania♥ :)