maanantaina, heinäkuuta 13

Wonderful gals and old friends

Viikonloppu meni yhdessä hujauksessa Tiian kanssa Keravalla. Datattiin, katsottiin DVD:itä, kokattiin ruokaa, käytiin Aconissa ja juhlittiin sen 19v. synttäreitä. Kaikin puolin oli oikein mukava viikonloppu, tuollaisia saisi olla enemmänkin.

Oli ihanaa nähdä G*U:n tyttöjä pitkästä aikaa. Se karvan määrä oli aika... Suuri? Mutta aww, kaikki olivat niin söpöjä, etten kestä - ihania.

Photobucket

Glamorous unit lähes koko komeudessaan, itse asiassa tuossa on yli puolet meistä. :D Jotenkin eroan joukosta aika hyvin, kun muut ovat niin kovin karvaisia ja värikkäitä. Noi tukat oli ihania, olin niin kateellinen niistä, kun itse en ollut jaksanut tehdä mitään spesiaalia.

Photobucket

Nailz! Kaikilla oli kamalan ihanat kynnet! Siis ihan mielettömän söpöjä. ♥ Emmiksellä ja Pinillä oli supervärikkäät ja siksi aivan ihanat.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tytti ♥ Otettiin parit söpöt yhteiskuvat.

Tapahtui myös jotain todella randomia - nimittäin törmäsin ruoholahden mäkissä Danieliin. Dansku tosiaan asui Rymättylässä n. 30 kilsan päässä meiltä ja hengailtiin samoissa piireissä pari kesää sitten, oli hassua törmätä siihen stadissa. :D

Sitten päivän muihin aiheisiin, nimeltään Asos. Vivienne Weswoodin kengät saapuivat tänään ihanassa laatikossa... Mutta koossa 40! Tarkistin tilaukseni ja olin tosiaan tilannut kokoa 7 olevat kengät, en suinkaan kokoa 9. No, pistin hieman tuohtuneen palautteen siihen suuntaan ja sain vastauksen alta aikayksikön ja uudet kengät ovat matkallaan. Toivottavasti My little Ponyn tuoksuiset Melissani ehtisivät tänne ennen ensi viikkoa, koska haluan ne omille synttäreilleni!

♥ Maria

4 kommenttia :

nella kirjoitti...

Mmm ihania kuvia ! Eksyin cupcaken kautta tänne, oot hirmu sulo ja sulla on just niin ihanan värikäs tyyli et nam <3

alan stalkkaan sun blogii ihan varmaa ;*

ida kirjoitti...

Ää sanoin tän jo mut sanon uudestaan! Ootte kaikki ihan sika nättejä ♥

Maripon kirjoitti...

ootte kaikki niiiiiiiin söpöjä!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Ompas kiva Blogi, pitää alkaa vakoilla. :)