keskiviikkona, heinäkuuta 8

Hey Coco-girl!

Sain Emmiltä haasteen tuossa jokin aika sitten ja tein sen viimeinkin. Eli tarkoituksena oli koota jonkin verkkokaupan tavaroista kollaaseja. Itse tein tämän Cocolulun vaatteita (yllätys) ja samalla sitten sorruin taas vähän tilailemaan vaatteita.

PS. Klicka på niin saatte kuvat kokonaan näkyville!

Photobucket
Ko. paidoista omistin tuon keltaisen, missä on siniset tekstit, jo etukäteen. Nyt sitten tilasin kaikki muutkin, paitsi tuon yläkulman valkoisen paidan. Rakastan Cocon paitoja niiden värikkyyden vuoksi. Paljon hauskemman näköisiä (omasta mielestäni) kuin tummat vaatteet - ainakin näin kesäisi. Lisäksi Cocon vaatteilla löysin itselleni sopivan tyylin - kiitos ns. hoppari-tyylin, se on ihana.

Photobucket
Farkkuja! Cocolla ei taida olla housuja, joista en pitäisi. Mutta tässä nyt joitakin suosikkeja, joista itse omistan nuo keskimmäiset + 2 muut, josta en kaivanut kuvaa tähän. Isoprinttiset ja kuvioilliset löysät farkut on ihania. ♥ Tosin jossian vaiheessa taisin sanoa, etten ikinä laita lökäpöksyjä päälleni, no, mieli muuttuu - onneksi. :D

Photobucket
Cocon asusteet my love! Lippis ja kengät mulla on ja vähän samantapainen vyö ja laukkukin - tosin kimaltavana se laukku. Rakastan tuota pinkkiä kassia, harmittaa kun se on sold out. Mutta ehkä mä jossain vaiheessa tilaan jonkin vähän samantapaisen tai ostan Japanista talvella.

♥ Maria

6 kommenttia :

★emmi kirjoitti...

teit tän sitten : > cocolulu on kyllä ihana ! mitä kautta oikein tilaat sen vaatteita, välittäjän avulla suoraan sivuilta vai miten ?

Anonyymi kirjoitti...

mistä tilaat näitä vaatteita? ihanko sielt official nettikaupasta? :)

KENNi kirjoitti...

heipähei 8)
kysyisimpä semmoista, että paljonkohan maksaa postikulut tänne suomeen, miltä sivulta tilaat aina ja meneekö helposti tulliin?
on aivan ihania nuo vaatteet, mutta epäilyttää aina hirveesti kaikki tämmönen... ja tullista voi tulla isokin lisäpaukku O__o

tai jos oot jo kertonu aiheesta jossain, niin pistä linkylink jos et jaksa sepostaa.. :D kiitosss.

Maria kirjoitti...

Emmi, Viivi ja KENNi: Cocolulun tavaroita tilaan suoraan Cocon sivuilta, mutta shopping servicen kautta. Niitä löytyy muutamia, mutta itse olen kokenut http://gosurori-order.livejournal.com/ <- tämän hyväksi.
Postikulut Suomeen on aika suuret, koska ko. servicen tytöt postaavat vain EMS:llä, joka on aika hintava, kun paketit kuitenkin painavat. Tavaroiden ei pitäisi jäädä tulliin, koska ne postitetaan lahjana, ilman hintalappuja ja kirjeen kanssa, jossa lukee, että tavarat ovat lahjoja.

Kysykää, jos jotain jäi epäselväksi. :D

Cale kirjoitti...

I love Co&Lu brand :D

japanese shippingservice kirjoitti...

Everybody who is interested in ordering at
>>>>>>>>>>>COCO LULU<<<<<<<<<<< (http://www.exiv.co.jp/)
is welcome to contact us.

More information here
http://gosurori-order.livejournal.com/

or write us an EMAIL to

gosu rori . shippingservice (at) gmail . com