maanantaina, heinäkuuta 13

All the lovely girls

Photobucket

Kiitti Aconista! Kivaa oli, G*U:n tytöt ootte edelleen ihania ja mukavaa oli. Erityiskiitos niille kaikille söpöille tytöille, jotka uskalsi tulla puhumaan ja halaamaan ja kertoivat lukevansa blogia! Kiitos

♥ Maria

3 kommenttia :

LovelyKimi kirjoitti...

hey maria yo so very pretty i like your clothes <3

Anonyymi kirjoitti...

Oot tosi söpö, mutta cocolulun vaatteet ei pue sua. Noiden housujen kuuluu olla kunnolla isoja ja roikkuvia, mutta sun päällä ne näyttää normaaleilta farkuilta. Suosittelen ostamaan isompia kokoja.
En nyt sano, että oot isokokoinen, mutta japanilaiset on tosi pieniä meihin länsimaalaisiin verrattuna ja ne koot vääristyy.

Selasin sun koko blogin läpi ja omasta mielestäni näytät huomattavasti paremmalta mekoissa, mutta sun vaatteethan ne on.

Maria kirjoitti...

LovelyKimi, thanks ♥

Anonyymi, pakko sanoa, että mun mielestä nuo on ihan tarpeeksi isot, kun ei ne pysy edes vyöllä kunnolla päällä :D Et... 27" on kuitenkin ihan sopiva ja juuri sopivan löysä, koska en tosiaan halua enää suurempia haara- ja perspusseja housuihini, koska isommassa koossa ne tosiaan olisivat sellaiset. Ok - hoikemmilla noi on toki reisistä löysemmät, mutta edes Japanissa kaikki Coco-tytöt eivät ole ko. brändin mallien mitoissa, vaan ihan normaalin kokoisia tyttöjä ja näyttävät silti söpöiltä vaatteissaan. Enkä mä niistä koista niin tiedä - ovathan ne pienempiä, mutta suurimpaan osaan mahtuu länsimaalainen semi-pienikokoinen tyttö ihan hyvin, jollei sitä pituutta tai painoa ole kovinkaan paljoa. :)