tiistaina, heinäkuuta 28

Love love loveless

Joku pyysi joskus kuvaa, missä olisin ilman pidennyksiä, joten täältä pesee.

Photobucket

Ok, tukka oli vähän kämäinen, mutta toisessa on pidennykset päässä ja toisessa ei. Ei niissä niin kamalaa eroa loppupeleissä ole ja itseasiassa meinasin joku päivä väsätä omiin hiuksiin jotain, koska oikeastaan ne on aika kivan näköiset tuossa. Tosin, mulla on suunnitelmissa tilata uudet pidennykset ja värjätä hiuksia, koska valitettavasti on sanottava, että vanha tukka alkaa olemaan parhaat päivänsä nähnyt. Tosin - on se jo puoli vuotta vanhakin, etten ihmettele ja alkuperäisestä pituudesta on kummasti kadonnut osa jonnekin. Nyt vain odotellaan palkkaa, jotta saisin tilattua ne - ja ihmetellään, että mitä sieltä mahtaa edes tulla saikkaripäivien jälkeen.

Tosi hassua, että ulkona on noin nätti ilma ja olen ollut koko päivän kotona ja sisällä. Tosin kesäaktiviteetit on nyt vähän estyneitä, kun tuota jalan haavaa ei saa kastaa eikä hautoa missään, joten uiminen ja saunominen on aika out of business ensi viikkoon asti. Onneksi sitten alkaa loma ja vois jopa harkita jotain kivaa tekemistä. Ainakin Särkänniemeen on pakko mennä! Ja suunnittelin jotain pikavisiittiä Viroonkin. Elokuun lopussa sitten varataan lentolippuja ja Tokyo, here we come again!

♥ Maria

4 kommenttia :

Byouki kirjoitti...

mistä saat rahaa, vai säästätkö paljon/kuinka kauan, mistä ihmeestä sulla riittää rahaa matkustaa niin paljo? :DD

Maria kirjoitti...

Byouki, Käyn töissä ihan kokopäiväisesti, niin siinä saa puolessa vuodessa säästettyä matkarahat kyllä :)

Anonyymi kirjoitti...

Oot tosi söpö! :)

Saisko udella,missä sä pysähdyt Japanissa?Ryokanis vai hotellis?Missä on halvempaa? :)

Nana.

Maria kirjoitti...

Nana, oon tähän mennessä yöpynyt Asakusabashin International youth hostellissa. Se on halpa ja hyvien yhteyksien päässä joka paikasta. Yö maksaa jotain 15€ tatami-huoneessa. Mut ryokaneja ja hotelleja saa myös halvalla, riippuen sijainnista ja ajankohdasta koska matkustaa. :)